Дослідження зміни якості амортизаторних та гальмівних рідин автомобілів - Олєйнік, Данило Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі виконані дослідження зміни основних фізико-хімічних показників якості гальмівних і амортизаторних рідин. Отримано експериментальні значення зміни показників якості. Виконано аналіз показників якості гальмівних і амортизаторних рідин, що впливають на безпеку руху автомобіля. Наведено техніко-економічні розрахунки очікуваного економічного ефекту.
Keywords: АМОРТИЗАТОР; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; АМОРТИЗАТОРНА РІДИНА; ГАЛЬМІВНА РІДИНА; ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ; МЕТОДИ ВИПРОБУВАНЬ; ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ; ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ