ОЦІНКА РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ МАРКЕТИНГ-ЛОГІСТИКИ В АТП - Федотова, І. В.; Кібець, І. В.; Федотова, И. В.; Кибец, И. В.; Fedotova, I.; Kibets, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Удосконалено методичний підхід до оцінки результативності системи маркетинг-логістики в АТП, що відрізняється від існуючих багаторівневою структурою формування результуючого показника та базується на показниках результативності процесів. Запропоновано механізм визначення резервів поліпшення функціонування системи маркетинг-логістики, що передбачає виявлення її провальних точок з допомогою середньої величини інтегрованих показників за окремими підсистемами
ОЦЕНКА РЕЗУЛЬТАТИВНОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ СИСТЕМЫ МАРКЕТИНГ-ЛОГИСТИКИ В АТП
EFFICIENCY EVALUATION OF THE MARKETING-LOGISTICS SYSTEM AT MOTOR TRANSPORT ENTERPRISES
Keywords: маркетинг; логістика; маркетинг-логістика; інтегрована система; системний підхід; оцінка; процеси; маркетинг; логистика; маркетинг-логистика; интегрированная система; системный подход; оценка; процессы; marketing; logistics; marketing-logistics; integrated system; system approach; evaluating; processes; 65.012.34:658.8