Проєкт СТО з розробкою поста з обслуговування паливної апаратури - Пісковський, Даніїл Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – дизельна паливна система легкового автомобіля. Мета проекту – розробити заходи поліпшення технічного обслуговування дизельних паливних систем для підвищення надійності та ефективності роботи автомобілів. У дипломному проекті виконаний технологічний розрахунок СТО, проаналізовані причини, які впливають на знос і пошкодження дизельних паливних систем легкових автомобілів. Виконано підбір технологічного обладнання для виконання необхідних технологічних робіт. Запропоновано обладнання та технологія діагностики та ремонту елементів дизельних паливних систем автомобіля. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: діагностика; дизель; інжектор; форсунка; ТНВД; ремонт; обслуговування; техніка безпеки