Оцінка викидів шкідливих речовин транспортними засобами - Гаддарі, Жамаль (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано аналіз характеристик токсичності бензинових і дизельних двигунів транспортних засобів. Проаналізовані фактори впливу на кількість токсичних речовин, що викидаються двигунами транспортних засобів у навколишнє середовище. Розглянуті способи підвищення екологічності транспортних засобів.
Keywords: ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ; КОЕФІЦІЄНТ НАДЛИШКУ ПОВІТРЯ; ОКСИДИ ВУГЛЕЦЮ; ОКСИДИ АЗОТУ; НОРМУВАННЯ ТОКСИЧНИХ РЕЧОВИН