НАУКОВО-ДОСЛІДНА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНОГО ВНЗ ЯК ПЕДАГОГІЧНА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ - Бойчук, Ю. Д.; Бойчук, Ю. Д.; Boychuk, Yu. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто проблему формування професійної компетентності студентів шляхом здійснення науково-дослідної діяльності як основи для розвитку навичок в оволодінні науковими і професійними знаннями та їх належного застосування упродовж професійної діяльності.
НАУЧНО-ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ СТУДЕНТОВ ТЕХНИЧЕСКОГО ВУЗА КАК ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ УСЛОВИЕ ФОРМИРОВАНИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ
RESEARCH ACTIVITIES OF TECHNICAL UNIVERSITY STUDENTS AS AN EDUCATIONAL CONDITION TO FORM THE PROFESSIONAL COMPETENCE
Keywords: вища професійна освіта; професійна компетентність; педагогічні умови; критерії та рівні сформованості; высшее профессиональное образование; профессиональная компетентность; педагогические условия; критерии и уровни сформированности; higher professional education; professional competence; educational conditions; criteria and levels of formation; 378.371