Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни «Якість машин» - Пімонов, І. Г. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Мета даних методичних вказівок – полегшити студентам освоєння дисципліни «Якість машин», надати їм знання і необхідні практичні навики за оцінкою якості машин і визначенню основних параметрів, що формують якість машин, а також за основними методами забезпечення якості в експлуатації. Курсова робота складається з 11 завдань, які виконуються за варіантом. Варіант визначається за останньою цифрою номеру залікової книжки або за останньою цифрою номеру залікової книжки і передостанньою цифрами (парна і непарна цифри). Кожне завдання має приклад рішення і данні, необхідні для виконання студентом свого варіанту. Для студентів механічного факультету навчання та ЦОП спеціальності 133 Галузеве машинобудування освітньої програми «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання»
Keywords: якість машин; курсова робота