Проект міської СТО з розробкою зони діагностики легкових автомобілів - Покровенко, Віталій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломному проекті розроблена зона діагностики паливної системи легкових автомобілів на СТО м. Харкова. Розглянута технологія перевірки технічного стану елементів паливної системи.
Keywords: ВПОРСКУВАННЯ ПАЛИВА; ПАЛИВНА СИСТЕМА; ТИСК; ОБСЛУГОВУВАННЯ; СТЕНД; ДІАГНОСТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ; ФОРСУНКА