Проект реконструкції вул. Першотравнева від просп. Будівельників до пров. Виноградний в м. Каховка Каховського району Херсонської області - Коробка, Тарас Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – виконати проект реконструкції вул. Першотравнева в м. Каховка Херсонської області. У ході виконання дипломної роботи було розроблено проект реконструкції вул. Першотравнева в м. Каховка Херсонської області. Були вирішені наступні задачі: проаналізовано характеристику району прокладання траси; проаналізовано техніко-економічну частину проекту; запроектовано основні елементи траси дороги; запроектовано земляне полотно; запроектовано дорожній одяг; запроектовано облаштування та обстановку дороги; запроектовано архітектурні – планувальні рішення; розглянуто питання організації будівництва; розглянуто техніку безпеки та охорону праці в будівництві.
Keywords: автомобільна дорога; план; поздовжній профіль; поперечний профіль; дорожній одяг; розв’язка; кошторис