Організаційно-технологічна підготовка виробництва з виготовлення запасних деталей для приводів металорізального устаткування - Гумницький, Валерій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуті питання функціонування модуля техніко-економічного аналізу технологічних процесів у спеціалізованої САПР ТП. Розглянуті умови роботи рульового керування приводів металорізального устаткування та конструктивно-технологічні особливості, обумовлені її призначенням. Установлені причини виникнення дефектів, виявлені основні дефекти, що регламентують ресурс сектору керування приводів металорізального устаткування. Розроблений удосконалений технологічний процес відновлення сектору керування приводів металорізального устаткування в умовах ремонтного виробництва. Розроблена конструкція пристосування, використовуваного для закріплення кермового сектору при механічній обробці.
Keywords: металорізальне устаткування; керування; сектор керування; зношування; відновлення; сапр тп