Дослідження навантаження екскаваторного обладнання за допомогою імітаційного моделювання Autodesk Inventor - Євдокимов, Євген Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Виконано аналіз проблеми та обґрунтування напрямку дослідження. Створена 3D модель екскаваторного робочого обладнання. Реалізовано імітаційну модель руху екскаваторного робочого обладнання «Борекс-2201» в середовищі "Динамічне моделювання" Autodesk Inventor. Отримані результати моделювання просторового руху елементів екскаваторного робочого обладнання. Проведено силовий аналізу навантажень елементів екскаваторного робочого обладнання.
Keywords: екскаваторне робоче обладнання; імітіційна модель; динамічне моделювання; 3d модель