Використання водіями легкових автомобілів ременя безпеки у м. Валки - Стрижак, Єгор Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес безпечної експлуатації автомобілів. Мета роботи – оцінити як водії автомобілів використовують ремені безпеки у місті Валки Харківській області. Метод дослідження – емпіричне дослідження та методи математичної статистики. В дипломної роботі виконано аналіз сучасних засобів безпеки автомобіля. Розроблено методику обстеження. Отримані результати використання водіями легкових автомобілів ременів безпеки у місті Валки Харківської області.
Keywords: активна безпека автомобіля; пасивна безпека автомобіля; ремінь безпеки; автомобіль; експлуатація автомобіля