Розробка системи діагностичного обладнання електронних блоків управління автомобілів - Андрієнко, Руслан Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: проведення аналізу електронних систем управління автомобілів, аналіз засобів діагностики автомобілів, розробка пропозицій щодо комплексної системи діагностики електронних блоків управління автомобілів. Об’єкт роботи: процес діагностування електронної системи керування автомобілем. Предмет роботи: електронний блок управління автомобіля Проведено аналіз вимог до бортових діагностичних систем автомобілів, проведено аналіз методів діагностики автомобілів в їздовому циклі та при стендових випробуваннях, проведено аналіз діагностичного обладнання автомобілів, запропоновано структуру комплексної системи діагностики електронного блоку управління автомобіля.
Keywords: електронний блок управління автомобіля; діагностика автомобільного двигуна; автомобільний сканер; мотор-тестер; імітатор автомобільних датчиків