СТАБІЛІЗАЦІЯ РЕЖИМУ ЗАГЛИБЛЕННЯ РОБОЧОГО ОРГАНА РОЗПУШНИКА - Фомін, А. В.; Пелевін, Л. Є.; Мельниченко, Б. М.; Фомин, А. В.; Пелевин, Л. Е.; Мельниченко, Б. М.; Fomin, A.; Pelevin, L.; Melnichenko, B. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто особливості робочого процесу гусеничних розпушників у режимі заглиблення робочого органа. Визначено закономірності опорів ґрунту розпушенню в цьому режимі. Запропоновано конструкцію розпушника, яка забезпечує стабілізацію режиму заглиблення робочого органа.
СТАБИЛИЗАЦИЯ РЕЖИМА ЗАГЛУБЛЕНИЯ РАБОЧЕГО ОРГАНА РЫХЛИТЕЛЯ
STABILIZING THE PENETRATION MODE OF RIPPER WORK TOOLS
Keywords: розпушник; режим заглиблення; опори ґрунту; стабілізація заглиблення; рыхлитель; режим заглубления; сопротивления грунта; стабилизация заглубления; ripper; penetration mode; soil resistance; stabilization of penetration; 624.879