Підвищення безпеки руху на мережі доріг і вулиць м. Миргород - Демченко, Ірина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі виконаний аналіз природно-кліматичних умов району експлуатації; аналізу ДТП; оцінки безпеки руху; оцінки технічного рівня та експлуатаційного стану доріг і вулиць; впливу експлуатаційного стану на безпеку руху; підвищення безпеки та забезпечення організації дорожнього руху; охорона праці; визначена економічна ефективність робіт, направлених на підвищення безпеки руху.
Keywords: вулично-дорожня мережа; безпека дорожнього руху; розмітка; дорожні знаки; огородження; аварійність; концентрація ДТП; дорожня служба; засоби організації дорожнього руху; утримання; ремонт доріг