Визначення оптимальних режимів діагностування транспортних засобів - Шавкун, В. М.; Мізяк, О. В.; Мизяк, О. В.; Shavkun, V.; Mizyak, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Розглядаються питання розробки науково обґрунтованих методів організації і режимів діагностування з метою забезпечення експлуатаційної надійності транспортних засобів.
Определение оптимальных режимов диагностирования транспортных средств
Determination of optimal modes of diagnostics of vehicles
Keywords: діагностування; електротранспорт; експлуатація; надійність; відмова; статистичний аналіз; обслуговування; диагностирование; электротранспорт; эксплуатация; надежность; отказ; статистический анализ; обслуживание; diagnostics; electric transport; operation; reliability; failure; statistical analysis; maintenance; 629.3.07