Управління матеріальними запасами на підприємстві - Осташевський, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі визначено сутність та зміст поняття матеріальних запасів, виконано класифікацію матеріальних запасів, розглянуті етапи управління матеріальними запасами підприємства, проаналізовані фактори, що впливають на обсяги запасів підприємства, удосконалено методичний підхід щодо оцінки ефективності логістичного управління запасами підприємства, удосконалено логістичне управління запасами ТОВ «Преіз» на основі методів АВС та ХYZ, впроваджено програмне забезпечення для економії витрат матеріальних ресурсів, виконано економічну оцінку практичних рекомендацій.
Keywords: матеріальні запаси; логістичне управління; abc-аналіз; xyz-аналіз; управління запасами; підвищення ефективності