Робоче устаткування автогрейдера - Пiмонов, Георгiй Георгiйович; Ярижко, Олександр Володимирович (My University, 2014)
Робоче устаткування автогрейдера, що містить тягову раму, прикріплені до неї поворотний круг і відвал разом з механізмом його повороту, який відрізняється тим, що крутний момент для повороту відвала створює поворотний гідродвигун, вихідний кінець вала якого з'єднаний через поворотний круг з відвалом.
Keywords: автотранспортнi засоби