Розробка багатокритеріальної моделі оцінки якості автомобільних вантажних перевезень - Юрченко, Богдан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Метою дослідження є розробка багатокритеріальної оцінки якості перевезення вантажу транспортно-логістичною компанією, що зменшити відтік клієнтів транспортно-логістичної компанії. Об'єктом дослідження є критерії оцінки якості перевезення вантажів транспортно-логістичною компанією. Предметом дослідження є модель оцінки якості перевезення вантажів транспортно-логістичною компанією в умовах невизначеності вхідної інформації. Основні завдання та характеристики бажаних результатів (наукові або практичні) – проведено аналіз проблеми оцінки якості перевезення вантажів транспортно-логістичною компанією, розроблено багатокритеріальну модель оцінки якості перевезення вантажів транспортно-логістичною компанією в умовах нечіткої інформації, наведено приклад оцінки якості перевезення вантажів транспортно-логістичною компанією в умовах нечіткої інформації. Для розрахунків використано Microsoft Excel.
Keywords: автомобільні вантажні перевезення; оцінка; якість; показники; матриця попарних порівнянь