Дослідження впливу умов руху автомобіля на вибір раціонального коефіцієнту затухання коливань - Рожков, П. П.; Рожкова, С. Е.; Рожкова, С. Э.; Rozhkov, P.; Rozhkova, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Проведений аналіз впливу умов руху автомобіля на рівень демпфірування коливань з метою зменшення прискорення центру мас автомобіля.
Исследование влияния условий движения автомобиля на выбор рационального коэффициента затухания колебаний
Research of influence of car motion terms at choice of rational fading coefficient of vibrations
Keywords: центр мас; підвіска автомобіля; вертикальні коливання; відносний коефіцієнт затухання; центр масс; подвеска автомобиля; вертикальные колебания; относительный коэффициент затухания; barycente; pendant of car; vertical vibrations; relative coefficient of fading; 629.114.2