Вибір методу оцінки якості асинхронних тягових електродвигунів для електробусів - Мигаль, В. Д.; Аргун, Щ. В.; Migal, Vasiliy; Arhun, Shchasiana (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Проведено порівняльний аналіз існуючих методів оцінки якості асинхронних двигунів (АД) призначених для використання у якості тягових в міських електробусах і вибрані критерії оцінки їх якості, що дозволило вибрати вібраційний метод оцінки якості АД і представити обґрунтування зробленого вибору.
Selection of method for estimation of quality of asynchronous traction electric motors for electric buses
Выбор метода оценки качества асинхронных тяговых электродвигателей для электробусов
Keywords: асинхронний двигун; метод оцінки якості; електробус; вібраційні характеристики; тяговий електропривод; asynchronous motor; method of quality evaluation; electric bus; vibration characteristics; traction electric drive; асинхронный двигатель; метод оценки качества; электробус; вибрационные характеристики; тяговый электропривод; 629; 10.30977/VEIT.2019.15.0.105