Організація обліку та аудиту розрахунків з постачальниками - Хасанов, Віталій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Сформульовані основні теоретичні положення, розроблені практичні рекомендації та внесені обґрунтовані пропозиції з удосконалення організаційно-методичного забезпечення обліку та аудиту розрахунків з постачальниками, що сприяє упорядкуванню інформації, прозорості та достовірності даних розрахункових операцій на підприємстві. Одержані результати у вигляді рекомендацій і пропозицій можуть бути використані на підприємстві з метою вдосконалення системи обліку за розрахунками з постачальниками, що сприятиме ефективній діяльності Товариства.
Keywords: облік; аудит; аналіз; постачальники; процес постачання