Проект СТО легкових автомобілів з розробкою ділянки діагностики, обслуговування та ремонту двигунів - Бочаров, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Представлено детальний розрахунок потужності виробничого комплексу з ремонту та діагностики сучасних двигунів, номенклатура сучасного обладнання та заходи з охорони праці на виробництві автомобільного транспорту.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; РОЗРАХУНОК; ПІДПРИЄМСТВО; ДВИГУН; РЕМОНТ; ДІАГНОСТИКА; ТЕХНОЛОГІЯ