Проєкт фарбувальної ділянки на СТО міського типу - Ярош, Артем Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – кузов легкового автомобіля. Мета роботи – розробити заходи поліпшення технічного обслуговування автомобілів для підвищення терміну експлуатації кузовів легкових автомобілів. У кваліфікаційної роботі виконано технологічний розрахунок СТО, проаналізовані причини, які впливають на пошкодження кузовів легкових автомобілів. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт. Запропоновано обладнання та технологія фарбування елементів та кузова легкового автомобіля . Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: діагностика; кузов; встаткування; фарба; розчиник; фарбопульт; розрахунок; обслуговування; техніка безпеки