Розробка станції технічного контролю та діагностики автомобілів - Древаль, Владислав Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – розробити проект дорожньої станції технічного обслуговування автомобілів з сучасним технологічним устаткуванням. Об'єкт дослідження: процес технічного обслуговування автомобілів. Предмет дослідження – технічна діагностика автомобілів. Основні завдання: виконати технологічний розрахунок дорожньої станції технічного обслуговування; вибрати технологічне встаткування з сучасними характеристиками; розрахувати площі виробничих і допоміжних приміщень, стоянок автомобілів тощо; спланувати станцію технічного обслуговування автомобілів. Робота включає в себе 5 розділів, де представлено детальний аналіз та розрахунок потужності виробничого комплексу з обслуговування та діагностики основних систем автомобіля, включно електронні
Keywords: автомобіль; несправність; експлуатація; діагностика; обслуговування; ремонт