Технологічні аспекти ямкового ремонту асфальтобетонних покриттів струменево-ін’єкційним методом при підвищенні транспортно-експлуатаційного стану авто-мобільної дороги Дніпро – Миколаїв на ділянці км 236+000 – км 264+000 - Кононенко, Олександр Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються: фактори, що впливають на процеси руйнування дорожніх покриттів нежорсткого типу; оцінка технологій ямкового ремонту дорожніх покриттів; дослідження властивостей бітумомінеральних сумішей для ямкового ремонту дорожніх покриттів струменево-ін'єкційним методом; ущільнення бітумомінеральних сумішей вібраційними плитами.
Keywords: ямковий ремонт; асфальтобетоне покриття; процес руйнування; дорожні покриття; бітумомінеральні суміші; струменево-ін’єкційний метод ремонту