Використання мультиагентів в транспортних інформаційних системах - Коява, Андрій Зурабович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета - є розробка моделей і методів, а також програмної платформи і технології ситуаційного управління транспортними системами для побудови інтелектуальних систем управління транспортом в реальному часі в умовах невизначеності. Об`єкт дослідження – Процеси управління транспортними системами для підвищення ефективності діяльності. Предмет дослідження – Моделі, методи і засоби ситуаційного управління в реальному часі.
Keywords: мулльтиагенти; транспорт; система; програма; інформація; данні