СПОСІБ ВИБОРУ ТЕХНОЛОГІЇ РОБОТИ АВТОМОБІЛІВ НА РОЗВІЗНИХ МАРШРУТАХ - Нагорний, Є. В.; Шраменко, Н. Ю.; Нагорный, Е. В.; Nagornyi, Ye.; Shramenko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Для вибору технології роботи автомобілів на розвізних (збірних) маршрутах запропоновано критерій, який характеризує раціональне співвідношення між витратами перевізника та додатковими витратами вантажовласника. Розроблено рекомендації для створення автоматизованої системи формування технології роботи автомобілів на розвізних (збірних) маршрутах.
СПОСОБ ВЫБОРА ТЕХНОЛОГИИ РАБОТЫ АВТОМОБИЛЕЙ НА РАЗВОЗОЧНЫХ МАРШРУТАХ
METHOD OF CHOOSING THE TECHNOLOGY OF VEHICLE OPERATION ON DELIVERY ROUTES
Keywords: вантажний термінал; розвізний маршрут; технологія; автоматизована система; грузовой терминал; развозочный маршрут; технология; автоматизированная система; cargo terminal; delivery route; technology; automated system; 656.073