Робота сталефiбробетонних лоткiв для притрасового водовiдведення на автомобiльних дорогах пiд час дiї короткочасних повторних навантажень з рiзними рiвнями завантаження - Андрiйчук, О. В.; Ясюк, I. М.; Андрейчук, А. В.; Ясюк, И. Н.; Andriichuk, O.; Yasiuk, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Наведені результати експериментальних досліджень деформативності перерізу сталефібробетонних лотків притрасового водовідведення за умови короткочасних повторних навантажень з різними рівнями прикладання зусиль ηcyc = 0,3; 0,5; 0,7. Представлено методику проведення експериментальних досліджень.
Работа сталефибробетонных лотков для притрасового водоотвода на автомобильных дорогах во время действия кратковременных повторных нагрузок с разным уровнем приложения усилий
Operation of a steel fiber reinforced concrete highway gutter drain on the roads during the short repeated loadings with different levels of effort
Keywords: сталефібробетон; СФБ; сталева фібра; водовідведення; лоток; несуча здатність; міцність; сталефибробетон; СФБ; стальная фибра; водоотведение; лоток; несущая способность; прочность; steel fiber reinforced concrete; SFRC; steel fiber; water drainage; road gutter; durability; fracture toughness; 624.012.45; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.1.181