Розробка поточної технологічної лінії групового виготовлення зубчатих коліс для коробок передач - Миронов, Ілля Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Аналіз досягнутого рівня ефективності ремонту коробок передач металообробного обладнання та інших агрегатів подібної конструкції показав можливість застосування групових технологій і верстатів з ЧПУ в технологіях виготовлення зубчатих колес. Виконана організаційно-технологічна підготовка дільниці по виготовленню зубчатих колес, розроблений технологічний процес, визначена кількість і розташування технологічного обладнання з урахуванням вимог по охороні праці та техніці безпеки. Економічний аналіз підтвердив доцільність використання розробки. Таким чином, у даній дипломній роботі вирішується актуальне питання організаційно-технологічної підготовки дільниці по ремонту агрегатів металообробного і транспортно-технологічним обладнання.
Keywords: верстат з ЧПУ; коробка передач; групова технологія; режим обробки; дільниця; технічне нормування