Спосiб приготування дрiбнозернистих цементних бетонiв на заповнювачах типу золошлакiв, вiдпрацьованих формувальних сумiшей ливарного виробництва, горiлих шахтних порiд - Толмачов, Сергiй Миколайович; Кондратьєва, Iрина Григорiвна; Бєлiченко, Олена Анатолiївна (My University, 2012)
Спосіб приготування дрібнозернистих цементних бетонів на заповнювачах типу золошлаків, відпрацьованих формувальних сумішей ливарного виробництва, горілих шахтних порід, що включає оброблення водою зачинення дрібного заповнювача, додавання цементу, ретельне перемішування, формування виробів та їх твердіння, який відрізняється тим, що у воду зачинення додають вуглецеві наночастинки.
Keywords: ливарне виробництво; будiвництво