Обґрунтування доцільності заміни рухомого складу на маршруті №10 «с. Косівщина – вул. Героїв крут» у м. Суми - Баранова, Анастасія Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі було розглянуто задачі поліпшення якості обслуговування населення з одночасною оптимізацією роботи рухомого складу. Це стало можливим за рахунок обґрунтування пропозиції із заміни рухомого складу на маршруті з використанням лізингу. Можливість реалізації інвестиційного проекту підтверджено відповідними показниками ефективності.
Keywords: автобус; інвестиційний проєкт; маршрут; перевезення пасажирів; пасажиропотік; заміна рухомого складу