Визначення працездатностi штатної системи охолодження при модернiзацiї силової установки шляхом замiни дизеля - Федоров, А. Ю.; Fedorov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Виконано визначення працездатності штатної системи охолодження технічно застарілої наземної транспортної машини з дизелем типу В 46 6. Розглянуто модернізацію існуючого зразка наземної транспортної машини з дизелем типу 5ТДФ і проаналізовано роботу нового дизеля зі штатною системою охолодження машини.
Оценка работоспособности штатной системы охлаждения при модернизации силовой установки путем замены дизеля
Evaluating the working efficiency of a static cooling system under modernization of a power installation by dynel replacement
Keywords: олива; модернізація; теплопередача; теплообмінник; вентилятор; дизель; масло; модернизация; теплопередача; теплообменник; вентилятор; дизель; oil; modernization; heat transfer; heat exchanger; fan; diesel; 62-977