Технологія виконання робіт з будівництва автомобільної дороги Лихівка − Бориспіль − Дніпро довжиною 12 км в Дніпропетровській області. Частина 1. Будівництво земляного полотна - Князєв, Владислав Ярославович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проведена оцінка кліматичних умов району будівництва, визначенні параметри ґрунту, розроблені схеми раціонального переміщення земляних мас, визначення параметрів спеціалізованих потоків. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва во-допропускної труби, технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна. Сформовані питання контролю якості будівництва водопропускної труби та земляного полотна.
Keywords: Технологія та організація робіт з будівництва автомобільної дороги автомобільна дорога; технологія та організація робіт; будівництво; водопропускна труба; параметри ґрунту; земляне полотно; контроль якості