ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ ОЦІНКИ РИЗИКІВ ПРИ АНАЛІЗІ ВТРАТ ВІД ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНИХ ПРИГОД - Рябушенко, О. В.; Рябушенко, О. В.; Ryabushenko, О. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Наведено результати аналізу методів оцінки ризиків від дорожньо-транспортних пригод, які можуть використовуватися при оцінці рівня безпеки дорожнього руху.
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЕТОДОВ ОЦЕНКИ РИСКОВ ПРИ АНАЛИЗЕ ПОТЕРЬ ОТ ДОРОЖНО-ТРАНСПОРТНЫХ ПРОИСШЕСТВИЙ
USE OF RISKS ESTIMATION METHODS AT ANALYSIS OF LOSSES AS A RESULT OF ROAD TRAFFIC ACCIDENTS
Keywords: дорожньо-транспортна пригода; суспільні ризики; безпека руху; аварійність; дорожно-транспортное происшествие; социальные риски; безопасность движения; аварийность; road traffic accidents; public risks; road safety; accident rate; 656.13:625.7