Зміна показника активності регуляторних систем водія за різних умов руху - Жук, М. М.; Постранський, Т. М.; Афонін, М. О.; Жук, Н. Н.; Постранский, Т. Н.; Афонин, М. А.; Zhuk, N.; Postransyy, T.; Afonin, M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Наведено результати дослідження показника активності регуляторних систем водія за різних умов руху. Встановлена динаміка зміни його психофізіологічних властивостей у залежності від умов руху.
Изменение показателя активности регуляторных систем водителя при разных условиях движения
Changing of the driver's indicator of the regulatory systems activity under the different road conditions
Keywords: показник активності регуляторних систем; варіабельність серцевого ритму; функціональний стан; умови руху; показатель активности регуляторных систем; вариабельность сердечного ритма; функциональное состояние; условия движения; indicator of regulatory systems’ activity; heart rate variability; functional state; traffic conditions; 656.13