Шляхи підвищення ефективності керування електроприводом сучасного електромобіля - Ходак, С. С.; Сєрікова, І. О.; Khodak, Sergey Sergeevich; Sierikova, Irina Alekseevna; Ходак, Сергей Сергеевич; Серикова, Ирина Алексеевна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Проведений аналіз існуючих методів, що дозволяють істотно підвищити ефективність використання тягового двигуна електромобіля. Проаналізовані можливі методи визначення положення ротору в момент пуску двигуна. Обґрунтоване застосування векторного керування енергетичними параметрами тягового двигуна електромобіля. Проаналізована робота системи визначення параметрів двигуна.
Ways to improve the efficiency of electric control of modern electromobile
Пути повышения эффективности управления электроприводом современного электромобиля
Keywords: векторне керування; частотний перетворювач; електродвигун; динамічні ударні навантаження; скалярний метод; зворотній зв'язок; магнітне поле; vector control; frequency converter; electric motor; dynamical shock load; scalar method; sound links; magnetic field; magnetic non-uniform; векторное управление; частотный преобразователь; электродвигатель; динамические ударные нагрузки; скалярное метод; обратная связь; магнитное поле; 629.423.31:629.423.32; 10.30977/VEIT.2018.14.0.22