Склад захисного покриття - Багров, Валерiй Анатолiйович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Склад захисного покриття містить тальк, оксид хрому, рідке скло, воду, згідно з корисною моделлю додатково містить піролюзит.
Keywords: Металознавство