Синтез параметрів базової геометрії робочого обладнання одноківшевих екскаваторів - Високович, Євген Вадимович; Коваль, Андрій Борисович; Vysokovych, Yevhen; Koval, Andrii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У статті розроблено математичну модель, що описує кінематику робочого обладнання екскаватора залежно від його параметрів і заданих координат зони обслуговування. На основі алгоритмів визначення параметрів базової геометрії та автоматичної побудови контурів робочої зони розроблено програмне забезпечення, яке спрощує вибір параметрів базової геометрії.
Synthesis of basic geometry parameters of excavator working equipment
Keywords: екскаватор; базова геометрія; робоча зона; синтез; програмне забезпечення; excavator; basic geometry; working area; synthesis; software; 621.879.31; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.99.0.105