Дослідження ефективності логістичної системи компанії «Нова Пошта». Частина 2. Доставка поштових товарів - Чередник, Сергій Григорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі представлено методику підвищення ефективності логістичного процесу доставки поштових товарів до мережі відділень, за рахунок скорочення загальних логістичних витрат. В результаті аналізу літературних і Інтернет джерел визначені недоліки існуючих систем доставки вантажів у логістичному ланцюзі. Складено розвізні маршрути для доставки поштових товарів у відділення «Нової Пошти» м. Харкова по запропонованій методиці та отримано економічний ефект.
Keywords: транспорт; логістика; собівартість доставки; маршрути; логістична система; поштові товари