Технологія будівництва земляного полотна автомобільної дороги обхід м. Лохвиця полтавської області з розробкою заходів, щодо контролю якості ущільнення - Сириця, Владислав (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі запропоновано технології будівництва водоперепускних труб та будівництва земляного полотна автомобільної дороги обхід м. Лохвиця у полтавській області. Досліджено взаємозв’язок між показниками коефіцієнта ущільнення грунту та значенням динамічного модуля деформації грунтів. Запропоновано використання методу визначення динамічного модуля деформації для контролю ущільнення грунтів земляного полотна.
Keywords: земляне полотно; насип; виїмка; коефіцієнт ущільнення; динамічний модуль деформації