Дослідження етапів проведення інженерно-геодезичних вишукувань при капітальному ремонті автомобільної дороги М-09 на ділянці км 157+410-км 191+877 у Львівській області - Загорняк, Олег Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Дипломна робота складається зі вступу, семи розділів, висновку, переліку посилань і чотирьох додатків. В першому розділі описані основні законодавчі та нормативно-правові підстави проведення інженерно-геодезичних вишукувань при проектуванні будівництва лінійних інфраструктурних об’єктів та прикладні програмні продукти, які застосовуються під час їх проведення. У другому розділі розглянуто основні параметри та характеристики об’єкту дослідження та технічні специфікації завдання на його проектування. У третьому розділі дається характеристика зони робіт, а саме стан інфраструктури та інвестиційний клімат Львівської області, описані характерні риси кліматичних умов, географічного положення об’єкту дослідження. У четвертому розділі проаналізовані основні етапи польових робіт при виконанні інженерно-геодезичних вишукувань: закладка пунктів та визначення положення опорної геодезичної мережі, знімальне планово-висотне обгрунтування та топографічне знімання. В п’ятому розділі описані методи та результати інженерно-геодезичних вишукувань отримані внаслідок камеральної обробки даних польових робіт та сформовані таблиці для звітних матеріалів з кожного виду польових робіт. У шостому розділі описано здійснення технічного контролю і приймання робіт. Сьомий розділ висвічує питання охорони праці.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; автомобільна дорога; кошторис; геодезичне забезпечення