Аналіз вимог та розроблення прототипу навчального програмного забезпечення для мобільних платформ - Мнушка, Оксана Василівна; Котенко, Богдан Олександрович; Савченко, Володимир Миколайович; Мнушка, Оксана Васильевна; Котенко, Богдан Александрович; Савченко, Владимир Николаевич; Mnushka, Oksana; Kotenko, Bohdan; Savchenko, Volodymyr (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проаналізовані засоби для реалізації навчального додатку для дітей молодшого віку з урахуванням вікових особливостей сприйняття аудіовізуального контенту. Проаналізовано когнітивні можливості дітей різних вікових категорій. На основі аналізу вимог розроблено архітектуру навчального додатку й реалізовано його прототип для роботи на мобільних платформах.
Анализ требований и разработка прототипа обучающего программного обеспечения для мобильных платформ
Analyzing requirements and developing prototype of training software for mobile platforms
Keywords: комп’ютерна програма; мобільна платформа; ігровий тренажер; компьютерная программа; мобильная платформа; игровой тренажер; computer program; mobile platform; game simulator; 004.42:372; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.51