Проєктування заходів з підвищення безпеки руху на ділянці автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський у Харківській області - Семеніхін, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У результаті виконання кваліфікаційної роботи було здійснено наступне: проведено аналіз нормативно-правової бази, що регламентує проєктування та капітальний ремонт автомобільних доріг загального користування; – опрацьовано сучасні підходи та методи оцінки рівня безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах; – розроблено проєктні рішення з капітального ремонту, спрямовані на покращення транспортно-експлуатаційних характеристик і підвищення безпеки руху; – запропоновано комплекс заходів з удосконалення організації дорожнього руху та підвищення його безпечності.
Keywords: автомобільна дорога; безпека руху; заходи з капітального ремонту дороги; автоматизоване проєктування; організація дорожнього руху