РОЗРАХУНОК ІМОВІРНОСТІ ВИБОРУ АЛЬТЕРНАТИВИ ПЕРЕСУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ МУЛЬТИНОМІАЛЬНОЇ ЛОГІСТИЧНОЇ МОДЕЛІ - Білоус, А. Б.; Могила, І. А.; Огородник, С. А.; Билоус, А. Б.; Могила, И. А.; Bilous, A.; Mohyla, I.; Ohorodnyk, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проаналізовано крок визначення альтернатив пересування чотирикрокової моделі для визначення попиту на міські пересування. Сформовано функції корисності та відкалібровано у середовищі TransCAD їх коефіцієнти. Наведено залежності для розрахунку імовірності вибору альтернативи пересування та подано числовий приклад розрахунку.
РАСЧЕТ ВЕРОЯТНОСТИ ВЫБОРА АЛЬТЕРНАТИВЫ ПЕРЕДВИЖЕНИЯ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ МУЛЬТИНОМИАЛЬНОЙ ЛОГИСТИЧЕСКОЙ МОДЕЛИ
ESTIMATION OF TRIP MODE PROBABILITY CHOICE USING MULTINOMIAL LOGISTIC MODEL
Keywords: попит на пересування; чотирикрокова модель; вибір альтернативи пересування; функція корисності; спрос на передвижение; четырёхшаговая модель; выбор альтернативы передвижения; функция полезности; travel demand; four step model; modal split; utility function; 656.072.4