Удосконалення процесу логістики при доставці вантажів на ДП «СУМСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР». Частина 1. Оптимізація організації перевезення будівельних вантажів - Левковець, Василь Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі проведений аналіз стану перевезень будівельних вантажів, побудовано транспортно-технологічну схему доставки вантажу, розроблено раціональні маршрути, визначено витрати на доставку вантажу, розроблені раціональні графіки руху автомобілів на маршрутах, одержано економічний ефект від впровадження колових маршрутів у розмірі 106194,76 грн. на добу.
Keywords: раціональні маршрути; витрати на перевезення