Технологія та організація робіт з ремонту та утримання автомобільної дороги Мерефа- Лозова-Павлоград на ділянці км 117+000– км 133+000 - Черкасов, Ілля Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямкового ремонту, поточного і капітального ремонтів. Представлені вимоги по контролю якості, охороні праці і методи організації робіт.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційний стан; утримання; ремонт; технологія та організація робіт; контроль якості; охорона праці