Методи підвищення довговічності дорожнього одягу під час капітального ремонту автомобільної дороги Н07 «Київ – Суми – Юнаківка» - Красніков, Сергій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи полягає у підвищенні довговічності дорожнього одягу під час капітального ремонту автомобільної дороги Н 07 «Київ – Суми – Юнаківка» шляхом влаштування щебенево-мастикового шару покриття підвищеної колієстійкості і морозостійкості. В роботі наведені характеристика техніко-економічних та кліматичних умов району капітального ремонту автомобільної дороги Н 07 «Київ – Суми – Юнаківка», обгрунтування доцільності виконання капітального ремонту, результати дослідження властивостей, колієстійкості та морозостійкості асфальтобетонів, розроблені технологічні карти та схеми влаштування шарів дорожнього одягу.
Keywords: технологія будівництва; колієстійкість; морозостійкість; гофрована водопропускна труба; укріплена цементом щпс; щебенево-мастикове; асфальтобетонне покриття; фізико-механічні властивості