ОЦІНКА СЕРЕДНЬОГО ЧАСУ ОЧІКУВАННЯ ПАСАЖИРАМИ МАРШРУТНОГО ТРАНСПОРТУ НА ЗУПИНЦІ - Горбачов, Петро Федорович (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Описано результати розрахунку середнього часу очікування па-сажирами маршрутного транспорту на зупинці на основі імітаційного експерименту. Проводиться порівняння з вже існуючими розрахунковими залежностями.
Keywords: випадкова величина; імітаційний експеримент; час виходу з дому; інтервал руху; час прибуття транспортного засобу; 656(1-21)