МЕТРОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АТЕСТАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ ЗА УМОВАМИ ПРАЦІ - Коваль, А. О.; Коваль, А. А.; Koval, А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Запропоновано методику визначення рівня спостережуваності вимірюваних параметрів при атестації робочих місць за умовами праці.
МЕТРОЛОГИЧЕСКОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ АТТЕСТАЦИИ РАБОЧИХ МЕСТ ПО УСЛОВИЯМ ТРУДА
METROLOGICAL SUPPORT FOR ASSESSING WORK PLACES BY WORKING CONDITIONS
Keywords: охорона праці; метрологічне забезпечення; вимірювані параметри; достовірність; охрана труда; метрологическое обеспечение; измеряемые параметры; достоверность; labour safety; metrological software; measured parameters; reliability; 355.058