Розробка поста для діагностування та ТО підвіски легкових автомобілів на СТО - Фірсик, Артем Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – процеси, які виникають під час технічного обслуговування підвіски автомобіля. Мета роботи – розробка поста діагностування та ТО підвіски легкових автомобілів на СТО. Метод дослідження – аналітичні дослідження. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено пост з обслуговування підвіски легкових автомобілів. В даному проекті розглядаються питання що до робіт які проводяться з підвіскою автомобіля SKODA Rapid, повний опис автомобіля, технологічні карти, та спроектовано СТО по обслуговуванню підвіски автомобіля.
Keywords: СТО; технічне обслуговування; підвіска; діагностика; легковий автомобіль; пост; обладнання